About the author

Related Articles

3 Comments

 1. Pingback: Newsletter: December 15 | Notes from MWhite

 2. 2

  Ronald

  Hoi Viktor, ik heb dit gebruikt voor het consolideren van wat logs, om wat extra inzicht te verkrijgen (waarvoor dank), maar op een gegeven moment werden dat er zoveel dat ik maar eens ben gaan kijken naar het automatiseren van dit proces.

  Ik kwam een andere plek tegen, waar gebruik gemaakt wordt van “relog”. Dat is een standaard windows-feature, waarmee je log-bestanden kunt converteren van .csv naar .blg: https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc771669.aspx

  Reply
  1. 2.1

   viktorious

   He Ronald, dank voor je reactie. Ik zal er ‘s naar kijken!

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.